Smart machines robotic sensor not working properly
 

knowledgebase

Resolved
0 votes
The sensor on the new Robotics kit continuously shows changing distances between 1 & 100+ even when it is stationary. Hence with three command programs (0-30, 31-60 & 61-99) the robot does not respond as programmed due to fluctuating sensor distances. Have tried reconnecting wires & blutooth without success.
Monday, December 28 2015, 11:34 PM
Share this post:

Accepted Answer

Wednesday, June 01 2016, 03:48 PM - #Permalink
Resolved
0 votes
Hi Raymond,

Thank you for contacting us to report this issue and sincere apologies for the inconvenience. In this case, we would like to send a replacement ultrasonic sensor. To receive the requested part, please email the following information to support@thamesandkosmos.com at your convenience:

• Your shipping address
• The six-digit item number located near the barcode on the box
• The production code, starts with the letter "P" and found near the barcode

Once we have this information, the requested replacement parts will ship out via USPS 1st class within 1-2 business days. Standard transit time to most addresses is 3-5 business days.

If you should have any questions, please contact support@thamesandkosmos.com.
The reply is currently minimized Show
Responses (0)
  • There are no replies here yet.
Your Reply

bottom2

Thames & Kosmos

301 Friendship St.
Providence, RI 02903

Phone: 401-459-6787
Toll-free: 800-587-2872
Fax: 401-459-6775
contact@thamesandkosmos.com